43761

Οι Συνταγές μας

Ravioli με πολύχρωμες πιπεριές, γλυκό κολοκύθι και σαμπούκα

Εκτέλεση

1ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 1 lt νερό, 10g ζωμό λαχανικών Lecker σε πάστα ή τον κύβο λαχανικών Lecker, 10g αρωματικό μίγμα λαχανικών Magic και αναδεύουμε μέχρι την διάσπαση του υλικού και μέχρι το σημείο βρασμού.
2ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Προσθέτουμε τα ravioli και τα αφήνουμε να βράσουν για 8-10 λεπτά. Στην συνέχεια αποσύρουμε, σουρώνουμε και περνάμε με προσοχή την παρασκευή μας κάτω απο τρεχούμενο κρύο νερό για να σταματήσει ο βρασμός.
3ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Σε ένα αντικολητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σωτάρουμε με ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το κολοκύθι και το καρότο μέχρι να γυαλίσουν και να βγούν τα πρώτα αρώματα.
4ο ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Σβήνουμε την παρασκεύη μας με την σαμπούκα και αφήνουμε να εξατμιστεί η αλκοόλη και να βγούν τα πρώτα αρώματα. Πριν το τελείωμα προσθέτουμε την κέτσαπ και αναδεύουμε προσεκτικά.
TIPS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ: • Ο τρόπος παρουσίασης και σερβιρίσματος μπορεί να είναι του στύλ και της αρεσκείας σας. • Μπορούμε προεραιτικά να συνοδεύσουμε το πιάτο μας με τριμμένη παρμεζάνα.

Συστατικά

10g ζωμό Λαχανικών σε πάστα Lecker ή ένα κύβο ζωμό Λαχανικών Lecker
10g αρωματικό μίγμα λαχανικών Magic
1 πακέτο Ravioli Alibert (250g)
1 μικρή κόκκινη πιπεριά σε φέτες
1 μικρή κίτρινη πιπεριά σε φέτες
1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά σε φέτες
50g γλυκό κολοκύθι χοντροκομμένο
50g πράσινο κολύθι χοντροκομμένο
50ml σαμπούκα ή ένα σφηνάκι
1 καρότο κομμένο julien
60ml ελαιόλαδο
50g ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
80ml γλυκιά κέτσαπ

Μερίδα 2

Υλικά 13

Βαθμός δυσκολίας παρασκευής 2/3

Χρόνος προετοιμασίας παρασκευής 10

Χρόνος Παρασκευής 25'

Θερμοκρασία παρασκευής 180

Θερμίδες Παρασκευής ανα Πιάτο 520 kcal

Συνοδεύεται με: κρύο ημίγλυκο κρασί

Σερβίρεται ως:

Δείτε επίσης: